Nokia N9

Nokia N9

Køb den nye Nokia N9 her


Nokia N9:

Køb din mobiltelefon hos 3 her
Køb din mobiltelefon hos Telia her
Køb din mobiltelefon hos Call Me her


Nokia præsentere den helt hotte N9 mobiltelefon

Må vi præsentere Smartphonen med en skærm, du aldrig har set magen til. Touchskærmen på Nokia N9 dækker næsten hele telefonens overflade. Skærmen er lagt helt ind til glasset, hvilket giver en fornemelse af at smelte samen med interfacet – som om indholdet flyder over glasset. Det buede glas gør det nemt at swipe hen over touchskæmen, når du skifter mellem apps og de tre startskærme.

Køb Nokia N9 online billig herSwipe med din N9 Nokia telefon

Det sidder i fingrene
Den enkle swipe-bevægelse gør brugeroplevelsen til det nemmeste, du kan forestille dig. Der er ingen tilbage- eller startknapper - i ét langt glidende flow bevæger du dig fra app til app. Swipe hen over skærmen for at gå til startskærmen og hop ubesværet mellem de tre startskærme.


Nokia N9 kan købes billigt herNokia N9 har 3 start skærme på telefonen

Nokia N9 har tre startskærme med alt, hvad du har brug for. Begynd på noget nyt på den velkendte skærm "Apps" eller gå til "Åbne programmer" for at hoppe fra den ene live app til den anden - nemt og enkelt, når du vil fortsætte, hvor du slap. På skærmen "News Feed" kan du se, hvad der sker i din verden lige nu - live Facebook opdateringer og Tweets, nyhedsopdateringer, push e-mail og andre beskeder. Alle dine opdateringer samlet på ét sted.


nokia mobiltelefon køb billig


nokia, n9, n, 9, køb, billig, mobiltelefonProduktet er tilføjet ProduktIndex.dk d. 03-08-2011

Menu
Nyeste
LG Optimus 3D
LG Optimus 3D
HTC Wildfire S
HTC Wildfire S.
Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro
SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI Pro